esmaspäev, 6. märts 2017

Swissoteli Ühisjooks 2017

Autasustamisel. (Mina jätkuvalt kollase särgiga) Foto: Tallinna Tõusujooksusari FB
Tänasel tuulisel esmaspäevaõhtul toimus Saucony Trepijooksu Karikasarja III etapp -  Swissoteli Ühisjooks. Mööda treppe tuli läbida 24 korrust.

Stardi eel

Sel korral välja külma ja tuule kätte soojendusjooksu tegema ei läinud, vaid jäin sisetingimustesse. Õnneks liikumisruumi jätkus ning sai teha täitsa arvestatava soojenduse. Väike jooksuke, sekka mõned kiiremad liigutused ja võimlemisharjutused. Nagu ikka. Rutiin. Ees oli ootamas tööpäevajärgne paras väljakutse.

Stardieelne poosetamine. (NB! Kuradi külm oli ikka! :D) Foto: Tallinna Tõusujooksusari FB
Starti minekuks oli vaja 6. korruselt liftiga 1. korrusele laskuda ning siis kiirelt vutt-vutt läbi õue stardipaika. Ütleme nii, et kuna ma esimeste seas ei startinud, kuna veidike pistis, siis ooteajaga jõudis keha juba enam-vähem maha jahtuda. Aga pole hullu... Kohe sai sooja!

START!!!

Starditi viieste gruppidena. Asusin kohe alguses oma jooksus II kohale ning passisin seal kuni ca 20. korruseni, mil asusin esikohale ning võitsin oma jooksu. Ajaks 2:31

Sel korral jäi kindlasti mõnesekundine varu sisse. Tagantjärgi targana oleks pidanud kohe stardis liidriks hakkama, sest siis oleks saanud omas tempos treppidest üles rühkida. Täna jooksin põhimõtteliselt terve võistluse olude sunnil ilma kätega käsipuu abi kasutamast. Mõnel korral seda siiski tegin. Õnneks säärelihased alt ei vedanud, aga jooks oli siiski päris raske. Pärast lõpetamist köhisin, sarnaselt kaaskannatajatele, nagu metskurat (kuiva õhu intensiivne sissehingamine). ;)

TULEMUS

Oma vanuseklassis, kus oli kokku kaheksa osavõtjat, sain kirja tubli teise koha. Absoluutarvestuses (31 mehe seas) jäin viiendat kohta jagama. Vahed olid taaskord väikesed. Naisi oli kokku 11, mis teeb osalejate koguarvuks 42.

Soe käepigistus, medal kaela. Lisaks anti ka MyFitnessi tasuta ühekordne proovitrenni vautšer. Vast mingi aeg lasen selle ka käiku. Taaskord naeratas Fortuuna mulle ja võitsin Vitamax Q10 30 kapslist koosneva toidulisandi. Eelmisel etapil loositi mulle Soucony kvaliteetsed jooksusokid, mis täna ka sisse õnnistasin. Pole paha! Vähemalt sai stardiraha tagasi. Tänud sponsoritele! :)

Grupipilt. Foto: Tallinna Tõusujooksusari FB

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar