Lehed

pühapäev, 9. aprill 2017

Omadega rabas...

Saagiks vimpel, mitte medal. Foto: erakogu
Sportlik nädalavahetus jätkus!

Pühapäeval, 9. aprillil 2017, toimus Nõmme Linnaosa Valitsuse ja SWECO Projekt AS-i korraldamisel kevadine 87. RABAJOOKS. Rabajooks on kaks korda aastas – kevadel ja sügisel korraldatav rahvaspordiüritus. Esimene jooks toimus 1974. a aprillis. Jooksurada kulgeb Harku raba teedel. 
87. Rabajooksul osales hinnanguliselt 2200 inimest (registreerimislehti oli trükitud 2000, kuid neid kõigile ei jätkunud).
Esimesed 1800 lõpetajat said kingituseks vimpli.
Olin küll sellest toredast ettevõtmisest ka varem teadlik, kui kuni tänaseni polnud võimalik seda konkreetset võistlust oma graafikusse lisada. Iluviga sai lõpuks parandatud.
Nagu eilegi, siis taaskord soojenduseks üks pikem jalgrattasõit (18,44 km). Jõudnud võistluskeskusesse, pärast mõningast seiklemist, olin positiivselt üllatunud. Olemas olid nii riietumistelgid kui ka valvega pakihoid. Jalgrattaparklast rääkimata. Rahvast oli palju. Nii noori, kui ka vanu. Paljud olid tulnud koos perega spordirõõme nautima. Kes jooksis, kes kõndis. Äge!
Täna eraldi soojendust tegema ei hakanudki, kuna Rabajooks oli mul lihtsalt pikemaks treeningjooksuks. Võistlema sel korral ei läinud. Ei iseendaga, kui ka konkurentidega mitte. Nautisin kevadist loodust ja üheskoos liikumist. Koos on ju teatavasti ikka lõbusam. :)
Ühe ringi pikkus pidavat olema 6,3 km. Otsustasin teha kaks ringi. Enne teisele ringile minekut võtsin vimpli, et mitte sellest hiljem ilma jääda. Tankisin sooja teega. Naha sai päris märjaks, kuigi eriti ei pingutanud. Kolmandale katsele ei viitsinud enam minna, kuigi ideaalis plaanisin kolm ringi kirja saada. Asi seegi.
Vahva üritus oli!
Lõdvestuseks 20,41 km jalgrattasõitu otsa. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar